Izkoristite brezplačne informacije, ki jih potrebujete o vavčerjih! Na voljo tudi brezplačna pomoč pri pripravi vloge in pripravi zahtevka za izplačilo! Vse informacije so zbrane pred vami v nadaljevanju!

MSPjem oz. prijaviteljem, ki želijo korisititi vavčer oz. enostavne spodbude malih vrednosti preko Slovenskega podjetniškega sklada od min. 300 EUR do največ 9.999 EUR za različne vsebine, so na voljo brezplačne informacije preko INFO TOČK za posamezen vavčer, pomoč pri pripravi vloge in pomoč pri pripravah zahtevka pa lahko pridobite pri svetovalcih mreže Slovenskih poslovnih točk (SPOT) Svetovanje in pri ostalih institucijah, ki so določene za posamezen vavčer (DIH Slovenija, Urad za intelektualno lastnino Lokacije, SPIRIT Slovenija).

Dodatne informacije v zvezi s pripravo vlog in pojanila k pozivni dokumentaciji so prijavitelju dosegljive v času uradnih ur oz. na podlagi pisnega zaprosila, posredovanega na elektronski naslov vavcer@podjetniskisklad.si.

Splošno o vavčerjih najdete tukaj.
Kontakti vseh INFO točk, kontakti za brezlačno pomoč vloge in vse koristne informacije, ki jih potrebujete za uspešno oddajo vloge za vavčarje, so na voljo v tabeli v nadaljevanju:

Vir: https://podjetniskisklad.si/sl/produkti-sklada/sps-dvojcekdpora-pri-produktih/hitre-informacije-o-vavcerjih

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja