SPLETNI MOS je digitalna oživitev tradicionalnega MOS-a, ki bo potekal od 8. do 22. oktobra 2020. Z njim želijo na Celjskem sejmu MOS približati novim ciljnim skupinam in hkrati ohranjati stik z zvestimi obiskovalci sejmov. Spletni MOS s dobro prepoznavno blagovno znamko in 52.-letno tradicijo pomaga razstavljavcem povečati doseg in ponuditi novo pot do potencialnih kupcev. Projekt zagotavlja interaktivni pristop, nadgrajen z aktualnimi marketinškimi pristopi. Razstavljavci in obiskovalci se bodo povezovali s pomočjo klepetalnika v živo, video konferenc (ZOOM, Skype) in tako obudili pristen stik v živo.

Bistvena prednost Spletnega MOS-a v primerjavi z drugimi tovrstnimi rešitvami je stacionarni studio v Kongresnem centru Celjskega sejma, od koder bodo potekale predstavitve razstavljavcev in obsejemski dogodki v živo. Vse to se bo sočasno predvajalo na FB profilu Celjskega sejma (več kot 24.000 sledilcev) in YouTube kanalu ter spletni strani. Tako se bo zagotavljal maksimalen doseg in obiskovalce pa se bo spodbujalo k interakciji z razstavljavci in sodelujočimi na dogodkih.

Če želite tudi vi postati del prvega pravega digitalnega sejma v Sloveniji, svojo prijavo hitro oddajte na: https://ce-sejem.si/spletni-sejem/.

VIR: OZS

VIR: https://www.ozs.si/novice/na-celjskem-sejmu-so-ustvarili-spletni-mos-prvi-digitalni-sejem-v-sloveniji-5f606df72114e01c3b5924fc

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja