Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije in Koroška gospodarska zbornica v sodelovanju z mrežo zbornic New Alpe Adria in mrežo Enterprise Europe Network vabi na virtualno poslovno srečanje z avstrijskimi podjetij s področja lesarstva, lesene gradnje in gozdarstva, ki bo potekalo 14. 10. 2020, preko spleta.

Zaradi prestavitve letošnjega mednarodnega lesnega sejma v Celovcu bo načrtovani B2B dogodek v celoti potekal virtualno. Poslovno srečanje bo idealna priložnost za navezovanje novih poslovnih stikov.

Za sodelovanje na virtualnem poslovnem srečanju se prijavite preko spletne povezave https://woodfair2020.b2match.io/home, kjer je tudi več informacij o virtualnem dogodku.

Kako deluje?
1. Registrirajte se, ustvarite profil in izberite sestanke s podjetji, ki vas zanimajo.
2. Nekaj ​​dni pred virtualnim dogodkom je treba preveriti razpored virtualnih B2B sestankov.

3. Na dan virtualnega B2B dogodka se vključite preko spletne platforme.


Udeležba je brezplačna.

Rok za prijavo je 9. 10. 2020, vendar pozivamo podjetja, da svojo prijavo izpolnijo čim prej ter si tako zagotovijo možnost sestanka z najbolj zanimivimi podjetji, katerih termini za sestanke so hitro zasedeni.

Prijava in dodatne informacije: Edina Zejnić, t. 01 58 30 586, edina.zejnic@ozs.si

VIR: OZShttps://www.ozs.si/novice/virtualno-b2b-srecanje-z-avstrijskimi-podjetji-s-podrocja-lesarstva-lesne-gradnje-in-gozdarstva-5f689d2d2114e06b2045cef1

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja