Ali vas zanima vstop na angleški trg? Ali želite povečati delež na tem trgu? Ali vas zanima kako povečati svoj prodajni trg in ponuditi svoje prehrambene izdelke in pijačo v Angliji? Vas zanima ustanovitev podjetja ali podružnice v Angliji?

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije vas vabi na

spletni individualni sestanek s svetovalko za vstop na angleški trg za prehrambene izdelke in pijačo, ki bo potekal v ponedeljek, 14. 9. 2020 in torek, 15. 9. 2020, od 10. do 12. ure, preko ZOOM-a.

Svetovala vam bo mag. Irena Rezec, svetovalka za mednarodno poslovanje s 30+ let izkušenj v slovenskem in mednarodnem okolju. Predavateljica in avtorica številnih strokovnih člankov.

Individualni sestanki bodo potekali preko spletne platforme Zoom, ki jo lahko brezplačno prevzamete na računalnik preko povezave https://zoom.us/downloadIndividualni sestanki bodo potekali po 30 minut in po vnaprej določenem razporedu. 

Udeležba je brezplačna, obvezna prijava preko spletne prijavnice https://forms.gle/jqWmePymGifjzmBH6Število mest je omejeno.

Dodatne informacijeEdina Zejnić, edina.zejnic@ozs.si, 01 58 30 586.

Vljudno vabljeni!

VIR: OZS

VIR: https://www.ozs.si/novice/individualni-sestanek-s-svetovalko-za-vstop-na-angleski-trg-za-prehrambene-izdelke-in-pijaco-5f561f8f2114e01bb067baaf

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja