Ali želite prodajati vaše izdelke na spletu? Ali je slovenski trg za vaše izdelke premajhen? Ali ste že slišali za spletno prodajno platformo Etsy, pa ne veste, kje začeti? Ste morda že odprli spletno trgovino Etsy, pa ste naleteli na težave, ki jih ne znate rešiti?

Prodaja preko spleta ali spletne trgovine je postal najpomembnejši prodajni kanal, ki bi ga moralo uporabljati vsako podjetje, ki se ukvarja s prodajo. Zaradi izjemno velikega števila uporabnikov spleta je ta tržna pot postala neizogibna za številna podjetja. Splet kot komunikacijski kanal ponuja podjetjem veliko načinov kako izpeljati globalno trženjski načrt podjetja (iskanje podatkov, pridobivanje le-teh, pridobivanje strank, vzpostavljanje odnosov s strankami itd). Spletna trgovina ima veliko prednosti za podjetja, ki se ukvarjajo s prodajo. Največja in najpomembnejša prednost je zagotovo nižji stroški obratovanja. Prodaja preko spleta omogoča kupcem hiter nakup in enostavno plačilo ter prihranek časa.

V Obrtno-podjetniški zbornici Sloveniji se trudimo predstaviti članstvu nove možnosti za povečanje prodaje na spletu. Predstavljamo Etsy spletno prodajno platformo, ki omogoča prodajo izdelkov obrtnikom, umetnikom in ustvarjalcem. Trenutno je aktivnih več kot 3,1 milijona Etsy uporabnikov, ki svoje izdelke prodajajo več kot 30,6 milijonom aktivnim kupcem. Med njimi je čedalje več tudi slovenskih.

Pridružite se nam na spletnem predavanju in usposabljanjih, na kateri boste izvedeli najnovejše informacije o prodaji na Etsyju, naučili kako vzpostaviti Etsy trgovino in kakšnim pastem se morate pri tem izogniti. Znanja o načrtovanju, vzpostavitvi Etsy trgovine in ‘Etsyjevih pravilih’, vam bodo prihranila marsikatero nevšečnost, na katero boste kot začetniki prej ali slej naleteli. Odpiranje in nadgrajevanje vaše trgovine bo tako lažje in uspešnejše, rezultati pa bodo kmalu vidni.

Termini:

14.10. –Webinar »Povečajte prodajo izdelkov s pomočjo spletne platforme Etsy«

19.10. –Spletno usposabljanje »Osnove uspešne prodaje na spletni platformi Etsy«

20.10. –Spletno usposabljanje »Od ustvarjalca do obrtnika / podjetnika«

4.11. –Spletno usposabljanje »Postavitev Etsy trgovine” – nadaljevanje usposabljanja

18.11. –Spletno usposabljanje »Optimizacija spletne trgovine Etsy (SEO)«

Če imate že lastno spletno trgovino lahko vseeno razpršite vašo prodajo, in izdelke prodajate tudi na drugih spletnih prodajnih kanalih ali odprete vašo Etsy spletno trgovino. S prisotnostjo na različnih spletnih prodajnih kanalih boste zagotovili bistveno večje število potencialnih kupcev.

VIR: OZS

VIR: https://www.ozs.si/novice/povecajte-spletno-prodajo-z-etsy-spletno-trgovino-5f71d7ef2114e07a7700b0c4

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja